Iltavirkuille tv:ssä: Huippusuosion saanut komedia synnytti myös uuden Hollywood-tähden – leffassa nähdään oikea riita

IMDb-arvosana on 7,7.

20.11.2021 21:20

Illan tv-esityksistä löytyy vuoden 2009 yllätyshitti Kauhea kankkunen (2009).

Supersuosion saavuttanut ja jatko-osia poikinut komedia neljästä kaveruksesta, jotka polttarien jäljiltä heräävät lasvegasilaisesta hotellihuoneesta ilman muistikuvaa edellisestä illasta. He tajuavat, että Doug on kateissa, Stu on menettänyt yhden hampaan, kylpyhuoneessa on tiikeri ja kaapissa vauva.

Episodin arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

”Ohjaaja Todd Phillips tunnetaan parhaiten pöhkökomedioista Road Trip (2000) ja Starsky & Hutch (2004). Polttarijuhlia on ennenkin nähty elokuvissa, mutta nyt siihen otetaan täysin uusi näkökulma. Itse pirskeitä ei näytetä, kuten ei myöskään juurikaan itse juhlakalua. Sen sijaan pääosaan nousevat sulhon kaverit. Kolmikko on sopivasti kaikki erilaisia, jotta heidän välilleen saadaan mukavasti jännitteitä ja komediallisia tilanteita.”

Arvostelun tekohetkellä ei tietysti ollut vielä tiedossa, että Phillips tekee vielä Joker (2019) -elokuvan. Myös Bradley Cooperin ura äityi nousujohteiseksi, sillä rooli toi hänelle lisää menekkiä Hollywoodissa.

Triviana kerrottakoon, että poliisiauton kaartaessa Caesar’s Palace -kasinon eteen, taustalla näkyy kaksi yrityksen oikeaa työntekijää. He riitelevät oikeasti elokuvan kuvauksista.

Elokuva esitetään Subilta kello 00.10. Alla traileri.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia