Jack Black rikkoi erään oman ennätyksensä The Super Mario Bros. Movien avulla

Hurja suoritus pikkubiisiltä.

19.4.2023 13:04

The Super Mario Bros. Movie rikkoo taas uusia rajapyykkejä. Uusin ennätys on samalla myös muusikko-näyttelijä Jack Blackin henkilökohtainen ennätys.

Leffassa kuultava Blackin säveltämä Peaches-kappale on noussut arvostetun Billboard-musiikkilista sijalle 83. Black ei ole aiemmin ollut Billboardilla, vaikka on tehnyt musiikkia jo vuosien ajan.

Peachesiä on kuunneltu yli 17 miljoonaa kertaa Spotifyssa ja iTunesissakin se on kuunnelluimpien kappaleiden listalla.

Black on paljastanut Peachesin olevan täysin improvisoitu kappale. Se syntyi, kun Black nauhoitti omia ääniraitoja hahmolleen Bowserille, ja nyt Peaches on jopa Universalin parhaan alkuperäiskappaleen Oscar-ehdokas.

Hurjaa!

The Super Mario Bros. Movie on tienannut jo yli 710 miljoonaa dollaria maailman lippukassoilla. Kriitikot olivat nihkeämpiä sen suhteen, mutta fanit rakastavat elokuvaa.

Episodi antoi elokuvalle neljä tähteä.

The Super Mario Bros. Movie on nätin näköinen elokuva, joka on täynnä easter eggejä Nintendon ja Illuminationin muista tuotoksista. Kohellus onnistuu naurattamaan muutaman kerran ja kyllähän sitä katsoo muutenkin hymy naamalla. Rakkaus Nintendon pelikonsoleita kohtaan paistaa elokuvasta läpi.”

Alla Peaches.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia