Jälleen uusi suoratoistopalvelu markkinoille – BritBox aloittaa Suomessa

BBC ja ITV tuovat brittiläisen suoratoistopalvelun Pohjoismaihin laajalla valikoimalla alkuperäisohjelmia

BritBox International julkaistaan 28. huhtikuuta Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Palvelussa on tiedotteen mukaan tarjolla tuhansia tunteja brittiläisiä ohjelmia.

BritBox on lanseerattu aiemmin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa. Palvelu laajenee nyt pohjoismaisella debyytillään kansainvälisesti kahdeksaan maahan. 

Tuoreiden Originals-sisältöjen lisääminen laajaan genrevalikoimaamme ja laatuklassikoihimme on yhdistelmä, jonka ansiosta ylitimme juuri 2,5 miljoonan tilaajan rajapyykin maailmalla. Emme malta BritBox-tiimin kanssa odottaa, että miljoonat uudet fanit Pohjoismaissa saavat nähdä Britannian suurimmat vakiintuneet nimet ja kirkkaimmat läpimurtotähdet, kertoo BritBox Internationalin toimitusjohtaja Reemah Sakaan tiedotteessa.

BritBox Originals -ohjelmia saapuu suoratoistopalveluun vuoden kuluessa. Näihin kuuluvat muun muassa  true crime -draamat Stonehouse (pääosissa Matthew Macfadyen ja Keeley Hawes) ja The Thief, His Wife, and the Canoe (pääroolissa Eddie Marsan) ja komediallinen murhamysteeri Sister Boniface Mysteries (pääosissa Lorna Watson ja Jerry Iwu). BritBox Nordic julkaisee myös joka kuukausi eksklusiivisia uusia ohjelmia, kuten Idris Elban Fight School.

Trainspotting-kirjailija Irvine Welshin bestseller-romaanin pohjalta tehty BritBox Originals -sarja Crime on Welshin ensimmäinen tv-sovitus. Sarjan pääosassa Dougray Scott (Mission: Impossible 2, Batwoman) esittää etsivä Ray Lennoxia jonka tehtävänä on löytää kadonnut koulutyttö samalla, kun hän kamppailee omien riippuvuuksiensa kanssa. Inhorealistiseksi kuvattu kuusiosainen sarja on kuvattu Skotlannissa.

BritBox on saatavilla suoratoistona torstaista 28. huhtikuuta alkaen internetin kautta osoitteessa BritBox.com, Android- ja Apple-puhelimilla/tableteilla, Fire TV:ssä, Apple TV:ssä, Android TV:ssä, Samsung Smart TV:ssä ja LG Smart TV:ssä.

Suomessa BritBox on myös C Moren, C More Hockeyn ja C More Total+:n tilaajien saatavilla.

Palvelun hinta Suomessa on 7,99 euroa kuukaudessa tai 59,99 euroa vuodessa.