James Cameron oikoi Schwarzeneggerin väittämiä ensimmäisen osan tuotannosta – vitsaili hakevansa Terminator-taulun Arnoldilta pois!

Muutamat huhut on nyt oiottu.

Arnold Schwarzenegger on vuosia kertonut tarinaa, että hänen omistamassaan, James Cameronin tekemässä Terminator-maalauksessa oli alun perin O.J. Simpsonin kasvot. On pitkään ajateltu, että Cameron harkitsi rooliin O.J. Simpsonia.

Haastattelussa asia nousi jälleen pinnalle, jolloin Cameron halusi korjata lopultakin asian.

– Anna kun korjaan tuon asian heti. Arnold on kirjaimellisesti väärässä. Tiedän, että sitä on vaikea kuvitella. Arnoldin kanssa ei kiistellä… Arnoldille ei koskaan tarjottu Reesen roolia. Simpson ei ollut kuvioissa mukana lainkaan. Se idea hylättiin heti ennen kuin se sai mitään kannatusta, Cameron korjaili.

Cameron vitsaili hakevansa taulun pois Schwarzeneggerilta.

– En tehnyt maalausta hänelle. Tein maalauksen meille, tuotannolle, hänestä Terminaattorina. O.J. ei ole maalin alla. Lahjoitin taulun hänelle kuvausten jälkeen, ja aion hakea sen nyt hänen toimistoltaan takaisin, Cameron nauroi.

– Menen sinne ja sanon: ”Arnold! Otan tämän taulun takaisin, koska et arvosta sitä, Cameron jatkoi hauskuuttamistaan.

Cameronin mukaan alun perin käsitys Simpsonista tuhoajarobottina ja Schwarzeneggeristä Reesenä kumpuaa Orionin Mike Medavoyn ehdotuksesta. Hän halusi Simpsonin ja Schwarzeneggerin kyseisiin rooleihin. Cameronin ja käsikirjoittaja Gale Hurdin mielestä idea oli tyhmin, mitä he ovat koskaan kuulleet.

Cameron piti Schwarzeneggeria myös tavallaan pelkkänä ”vähän artikuloivana” kehonrakentajana. Hän päätti silti tavata orastavan elokuvatähden.

Lounaalla Cameron ihastui Schwarzeneggeriin totaalisesti. Hän piti miestä kiehtovana ja he tulivat hyvin toimeen.

– Kun hän puhui, ajattelin: ”Hänestä tulisi melko hemmetin hyvä Terminaattori. Hän olisi ihmispuskutraktori!”, Cameron muisteli ajatelleensa.

Terminatorista on tulossa jälleen uusi elokuva. Terminator: Dark Fate saa ensi-iltansa 1. marraskuuta.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut