James Cameron palautti ylistäjät maan pinnalle? ”Wonder Woman on askel taaksepäin”

Ohjaajalla oli vahva mielipide Wonder Woman -elokuvasta.

25.8.2017 04:31

Wonder Woman -elokuvaa on kehuttu monin tavoin. Muun muassa sen vuoksi, että sen pääosassa on nainen ja myös ohjaaja on nainen. James Cameron ei kuitenkaan yhdy ylistyskuoroon, vaikka hän on tunnettu vahvoista naishahmoista omissa elokuvissaan.

– Kaikki itsekehuinen selkääntaputtelu Hollywoodissa Wonder Womanin vuoksi on ollut aivan harhaanjohtavaa, Cameron aloitti.

– Hän on esineellistetty ikoni. Miehinen Hollywood tekee vain samaa vanhaa! En sano, ettenkö olisi pitänyt elokuvasta, mutta minulle se on askel taaksepäin, Cameron jatkoi.

Ohjaaja vertasi Wonder Woman -hahmoa hänen Terminator 1 ja Terminator 2 -elokuvissa nähtyyn hahmoon Sarah Connoriin.

– Sarah Connor ei ollut kauneusikoni. Hän oli vahva, hän oli ongelmainen, hän oli kauhea äiti ja hän ansaitsi yleisön kunnioituksen puhtaalla sisukkuudellaan. Minulle se on niin selvää (Sarahin kaltaisen hahmon käyttäminen elokuvassa). Hei, puolet yleisöstä on naisia! Cameron sanoi.

Cameron on tällä hetkellä kiireinen Avatar-jatko-osiensa kanssa, joita on tulossa peräti neljä kappaletta. Hän aikoo myös tehdä mahdollisesti jopa Terminator-trilogian. Ohjaajana häntä ei Terminatoreissa tiettävästi kuitenkaan nähdä.

Lähde: Hollywood Reporter

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia