James Cameron vihjasi mikä on Arnold Schwarzeneggerin rooli seuraavassa Terminator-elokuvassa

Mahdollisia spoilereita tulevasta Terminator-elokuvasta.

Terminator-elokuvasarja on monien mielestä henkitoreissaan, sillä Terminator 2 -elokuvan jälkeen pettymykset ovat seuranneet toisiaan. James Cameronin teoksille ei vain ole löytynyt tarpeeksi hyvää jatko-osaa.

Nyt itse maestro Cameron aikoo kuitenkin mahdollisesti ohjata peräti uuden trilogian Terminator-elokuvia. Hän kertoi nyt, miten Arnold Schwarzenegger sopii kuvioihin.

– Miksi nämä hahmot (terminatorit) kuulostavat ja näyttävät Arnoldilta? Siihen täytyy olla syy. Minulla välähti, että on täytynyt olla prototyyppi. On täytynyt olla joku kaveri, jonka DNA:ta on käytetty pohjana, josta on kasvatettu tuhoajan orgaaninen ulkokuori. Tämän henkilön on täytynyt olla jossain vaiheessa elävä ihminen, Cameron pohti.

– Kysymyksenä on, oliko tällä henkilöllä jotain merkitystä Skynetille ja miksi he valitsivat hänet? Vai oliko Arnoldin näköinen terminaattori vain lähimpänä lähetettäväksi menneisyyteen, kun kaikki muut terminatorit näyttivätkin erilaiselta? Olen kysynyt itseltäni näitä asioita, mutta niitä ei ole koskaan ratkaistu… joten pysy kuulolla, Cameron jatkoi.

Cameronin mietiskelystä voi päätellä ainakin sen, että on mahdollista, että Schwarzenegger nähtäisiinkin ihmisenä, ei robottina seuraavassa elokuvassa. Tämä kieltämättä olisi ainakin täysin uusi idea. Ja uusia ideoita elokuvasarja kyllä kipeästi kaipaa.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut