James Gunn jatkoi paljastuksia: Tulevassa Superman-elokuvassa tullaan näkemään Marvel-näyttelijöitä

Marvelin DC:n leiriin vaihtanut James Gunn jakaa tietoa anteliaasti sosiaalisessa mediassa.

8.5.2023 17:00

Uutisoimme aiemmin James Gunnin Twitterissä kirjoittamasta vahvistuksesta, että hänen ohjaamassaan uusimmassa Marvelin Guardians of the Galaxy vol. 3 -elokuvassa todella nähtiin DC:n Eagly-hahmon cameo.

DC:n leipiin siirtyneen ohjaaja-käsikirjoittajan twiittisormi ei rauhoittunut siihen. Q&A-langassa eräs fani kyseli nähdäänkö tulevassa Superman: Legacy -elokuvassa Guardians of the Galaxy:n näyttelijöitä. Gunn vastasi ytimekkäästi ”kyllä”.

Tämä herätti samointein spekulaatioita mahdollisista nimistä, joihin Gunn voisi viitata. Chris Pratt, Bradley Cooper, Karen Gillan, Vin Diesel… Näyttelijäkaarti Guardians-elokuvissa on nimekäs. Kaiken lisäksi rooleja Superman: Legacy -elokuvaan ei olla jaettu vielä yhtäkään, ei edes pääosaan. Edellistä teräsmiestä näytellyttä Henry Cavillia ei elokuvassa nimittäin nähdä.

Ohjaaja-käsikirjoittajan tuskin on vaikea saada DC-projektiinsa Guardians-näyttelijöitä. Osittain kiitos työryhmänsä vetoomuksen, Gunn pääsi palaamaan trilogian viimeisen osan pariin aiempien potkujensa jälkeen. Se kertonee siitä, että ohjaajan projektit ovat näyttelijöiden keskuudessa pidettyjä. Lisäksi näyttelijöistä jo nyt esimerkiksi Zoë Saldaña on kertonut Guardians-trilogian viimeisen osan olevan hänen hyvästinsä Marvel-universumille. Voisiko seuraava keikka odottaa kilpailijan leffauniversumissa, jonka päivittäjäksi Gunn on palkattu?

Gunnin viimeisimmät paljastukset Twitterissä ovat hieman poikkeuksellisia laajudeltaan. Kyseessä voi olla vahinko tai puhdas markkinointitempaus niin tulevalle Superman -leffalle kuin menneenä viikonloppuna julkaistulle, viimeiselle Guardians of the Galaxy -elokuvalle.

Lisää luettavaa