Jamie Foxx selittää, miksei hänen komedialeffaansa ole julkaistu – Robert Downey Jr. esittää elokuvassa meksikolaista

Mentiinkö tässä elokuvassa hyvän maun rajan yli?

19.8.2022 10:31

Jamie Foxx ja Jeremy Piven tekivät kuutisen vuotta sitten All-Star Weekend -nimisen komediaelokuvan amerikkalaisen koripalloliitto NBA:n siunauksella. Elokuvassa on myös cameoita melko kovilta tähdiltä: Robert Downey Jr., Eva Longoria, Gerard Butler ja Benicio Del Toro.

Miksei elokuvaa ole sitten julkaistu?

– Komediamaailmassa on ollut todella rankkaa viime vuosina. Pyrimme avaamaan näitä herkkiä aiheita, joille ihmiset ovat kuitenkin aina naureskelleet. Elokuvallemme naurettiin todella paljon testinäytöksissä, joten toivottavasti myös suurempi yleisö pääsee vielä katsomaan All-Star Weekendin, koska se on niin hauska, Foxx kertoo.

Mutta mitä Foxx tarkoittaa ”herkillä aiheilla”?

Foxx näyttelee elokuvassa useampaa hahmoa, mutta ehkäpä Robert Downey Jr.:n esittämä meksikolaishahmo oli kuitenkin liikaa studiopampuille?

– Näyttelemme elokuvassa erilaisia hahmoja. Minä olen esimerkiksi valkoinen rastistikyttä. Robert Downey Jr. on meksikolainen. Soitin hänelle ja kerroin, että hänen pitää esittää elokuvassa meksikolaista. Hän vain heitti: ”Okei, miksipä ei! Paskat kaikesta. Oikeasti, miksipä ei? Meksikolaista? No miksipä ei”, Foxx kertoi Joe Rogan Experiencen haastattelussa vuonna 2017.

Toisaalta Downey Jr. näytteli tummaihoista miestä Oscar-ehdokkuuden arvoisesti Tropic Thunderissa (2008), joten eipä tässä mitään uuttakaan olisi ollut.

Saapa nähdä uskaltaako joku streamipalvelu hankkia elokuvan oikeudet.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa