Jamie Oliverin päälle syljettiin – syynä Britannian kouluruokailuista kielletty ruoka

Kuulee asiasta vielä tänä päivänäkin.

30.5.2021 07:30

Jamie Oliver on tunnettu julkkiskokki ja myös terveellisen ruokavalion puolestapuhuja. Onpa hän yrittänyt joskus opettaa amerikkalaisille terveellisen pirtelön tekoakin, tosin huonolla menestyksellä.

Britanniassa menestystä on ollut enemmän – tosin hän joutui maksamaan siitä hinnan. Tähti kertoi 12 Questions -podcastissa joutuneensa sylkemisen ja vihan kohteeksi, kun hän sai poistettua epäterveellisenä pitämänsä ruoan koulujen oppilaille tarjottavasta ruokavaliosta.

– Kun kuljin kouluissa 28-vuotiaana, minua kiusattiin niin paljon. Selässäni oli niin paljon DNA:ta joka päivä kun tulin kotiini, se oli kunnon saastaa, Oliver paljasti.

Oliver sai kiellettyä vuoden 2005 terveyskampanjansa aikana kouluruokailusta Turkey Twizzlers -nimisen tuotteen, joka oli monien mielestä maukas kalkkunamakkara. Oliver paljasti nyt, että hän kuulee siitä vielä nykyäänkin.

Kokki kertoi olleensa vastikään eläintarhassa lastensa kanssa, kun hän kuuli ohikulkevan naisen sanovan Oliverista: ”En pidä hänestä, on *itun kusipää”. Oliverin lapsetkin kuulivat tämän.

Kokki oli päätynyt keskustelemaan naisen kanssa, ja nainen muistutti tähteä Turkey Twizzler -episodista vuonna 2005.

– Oletko kokeillut niitä uusia Turkey Twizzlereitä, nainen kysyi Oliverilta.

– En ole, kokki vastasi.

– No, ne ovat kauheita, nainen tokaisi.

– Et varmaan pitäisi alkuperäisistä (Turkey Twizzlereistä), Oliver jatkoi.

– Ei, minä tykkäsin niistä. Ja sinä veit ne, varastit ne minulta, nainen muistutti kokkia.

Oliver tuumi podcastissa, ”ettei kaikkia voi miellyttää”.

Kalkkunamakkara teki paluun viime vuonna, ja se on saanut Oliverin alkuperäisen toiveen mukaisesti enemmän lihapitoisuutta.

Lue myös: Jamie Oliverin surua lohduttanee iso palkkakuitti – maksoi itselleen 5,2 miljoonaa ennen ravintolaketjunsa konkurssia | Episodi.fi

Lähde: Metro

 

Lisää luettavaa