Onko tämä Suomen Stranger Things? Jani Volasen uusi tv-sarja on 1980-luvulle sijoittuva jännäri, jossa tapahtumat nähdään lasten silmin

Tulossa syksyllä 2021.

M/S Romantic -sarjalla menestyneen Jani Volasen käsikirjoittama ja ohjaama Elisa Viihteen alkuperäissarja Munkkivuori kertoo yhden kesän hirvittävät tapahtumat lasten silmin.

1980-luvun Helsinkiin sijoittuvan sarjan kuvaukset alkavat toukokuussa 2020.

Kymmenosainen sarja kertoo kesästä, jolloin idyllisestä lähiöstä katoaa pieni lapsi ja pihapiirin aikuiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä traagisin seurauksin. Pihan lapsille kaikesta tästä valuu vain tiedonmurusia.

Voisiko Munkkivuori olla Suomen Stranger Thing? Myös Netflixin hittisarja on lasten näkökulmasta kerrottu 1980-luvulle sijoittuva mysteeritarina, jossa lapsi katoaa.

Munkkivuori on suunnattu myös kansainvälisille markkinoille.

‒ Alkuperäissarjamme ovat Elisa Viihteen suosituinta sisältöä, ja on hienoa olla mukana viemässä suomalaista draamaa myös ulkomaille: useita sarjojamme on myyty kymmeniin maihin, ja niitä voi parhaillaan katsoa muun muassa USA:ssa, Saksassa ja Australiassa. Munkkivuori on upea lisä laatudraamoihimme, kommentoi Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

‒ Suomalainen fiktio on nousemassa Pohjoismaisen draaman kärkijoukkoon ja Jani Volanen on poikkeuksellinen suomalainen lahjakkuus. On suuri etuoikeus päästä yhteistyöhön Volasen sekä Rabbit Filmsin ja Elisa Viihteen kanssa, toteaa sarjan kansainvälisestä levityksestä vastaava Keshet Internationalin johtaja Sebastian Burkhardt.

Munkkivuori saa saa ensi-iltansa Elisa Viihde Aitiossa syksyllä 2021.