Jason Blum puhuu tulevasta Paranormal Activity -leffasarjan rebootista

Emme tiedä onko tämä ihan tarpeellinen reboottaus.

Voimme kiittää lähes yksipuolisesti Blumhouse Productionsia uudesta kauhubuumista. Kauhuleffat ovat nykyään mainstreamia ja julkaisujen joukosta on vaikea etsiä hyviä elokuvia. Inflaatio on raapii kauhugenren kellarin ovia.

Paramount, Blumhouse ja käsikirjoittaja Christopher Landon ovat tehneet Paranormal Activity -kauhusarjan rebootin. Uusi elokuva tullaan julkaisemaan Paramount Plus -streamipalvelussa loppuvuodesta.

Blumhousen pomo Jason Blum kertoi tulevasta elokuvasta seuraavaa:

– Olisin jättänyt jo Paranormal Activityn taakseni, mutta Paramount halusi jatkaa sitä. Sanoin heille, että koko sarja on jo niin laiskan pulskea, että se pitää tehdä kokonaan uusiksi. Kehotin tuottajaporukkaa kehittämään jotain aivan uutta. Iso osa uuden elokuvan katsojista oli vain jotain kolmevuotiaita, kun Paranormal Activity julkaistiin, joten eivät he tiedä mitä niissä on tapahtunut. Ajattelin, että koska olemme tekemässä tämän, niin meidän olisi parempi tehdä se aivan kokonaan uusiksi, eikä vain laajentaa sitä mitä on jo olemassa.

Käsikirjoittaja Landon kirjoitti toisen, kolmannen, neljännen ja viidennen elokuvan.

Uuden Paranormal Activityn on ohjannut franchise-ensikertalainen Will Eubank ja sen pääosissa ovat Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert sekä Henry Ayres-Brown.

Lähde: JoBlo

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut