Jättihirviöistä kertovan hittipelisarjan leffaversion kuvaukset alkavat syyskuussa – ohjaajana Resident Evil -miekkonen

Tässä on taas eräs hitti tai huti -projekti. Joko leffa on todellista kalkkunaihanuutta tai aurinkoon jätettyä hapansilakkaa. Molempi parempi?

12.5.2018 09:23

Ohjaaja Paul W.S. Anderson nappaa vaimonsa Milla Jovovichin kainaloon ja suuntaa nokan kohti Etelä-Afrikkaa, jossa käynnistyvät Monster Hunter -pelin elokuvaversion kuvaukset syyskuussa.

Monster Hunterin budjetti on kohtuullinen 60 miljoonaa dollaria.

Elokuva perustuu japanilaiseen hittipelisarjaan, jossa metsästetään jättimäisiä, vaarallisia hirviöitä ja kerätään hirviöiltä tippuvia palasia, joista rakennetaan aina vain vahvempia haarniskoita ja aseita.

Anderson ja Jovovich saivat hiljattain Resident Evil -peleihin perustuvan leffasarjansa finaaliin. Constantin Films tosin reboottaa leffasarjan saman tien.

Sekä Monster Hunter että Resident Evil ovat japanilaisen Capcom-peliyhtiön pelejä. Tuore Monster Hunter: World on sarjan suurin hitti, se on myynyt jo 7,9 miljoonaa kopiota.

Anderson ja Jovovich tekivät Resident Evileitä kymmenen vuotta kuuden elokuvan verran. Sarja on tienannut maailmanlaajuisesti 1,2 miljardia dollaria.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa