Jättimäinen kauhuhitti tulossa Suomen valkokankaille! 99% Rotten Tomatoesissa – katso traileri

Suoraan Yhdysvaltojen katsojalistojen kärkeen tunki itsensä sekä yleisö- että kriittikkosuosikki Get Out. Kyseessä on ö-budjetilla tehty satiirinen kauhuelokuva, joka ottaa vahvasti kantaa ajankohtaiseen aiheeseen, rasismiin.

28.2.2017 16:22

Jordan Peelen käsikirjoittama ja ohjaama Get Out kertoo pariskunnasta, jotka ovat matkalla tapaamaan Rosen (Allison Williams) vanhempia ensimmäistä kertaa. Chris (Daniel Kaluuya) on hieman huolissaan, sillä Rosen vanhemmat eivät tiedä hänen olevan musta.

Vierailu saa pian painajaismaisia piirteitä.

Peele tunnetaan paremmin komediapiireistä. Hän on toinen osapuoli Key & Peelenä tunnetusta koomikkoduosta. Key & Peele -sketsisarja on pyörinyt USA:n televisiossa vuodesta 2012 lähtien.

Get Out tuotti massiiviset 30 miljoonaa dollari heti avausviikonloppunaan jenkeissä. Elokuvan budjetti oli vain 5 miljoonaa dollaria, joten elokuvasta on tulossa tekijöilleen massiivinen hitti.

Elokuvalla on tällä hetkellä Rotten Tomatoes -sivustolla 144 kriitikkoarviota, joista vain yksi antaa elokuvalle keskinkertaista alemman keskiarvon. Kyseessä on siis todella poikkeuslaatuinen tapaus.

Get Outin Suomen ensi-ilta on 5. toukokuuta.

Alla traileri.

Lisää luettavaa