Tsekkaa hypetetyn K18-scifi-kauhuleffan ensimmäinen traileri – luvassa carpentermainen gore-painajainen

John Carpenterin The Thing – ”se” jostakin on monien mielestä paras koskaan tehty remake ja samalla myös scifi-elokuvien kiistaton klassikko. Jeremy Gillespien ja Steven Kostanskin The Void lupailee samanlaista kauhukokemusta kuin The Thing.

23.2.2017 15:09

The Void on herättänyt keskustelua ja suoranaista hypeä elokuvafestareilla, joissa se on näytetty. Katsojat ja kriitikot vertaavat sitä Carpenterin The Thingiin. Mikään turha pätkä The Void ei siis ole.

Synopsis kertoo seuraavaa:

Poliisi löytää vertavaluvan miehen keskeltä pimeää hylättyä tietä. Kuskattuaan tämän läheiseen sairaalaan, hirvittävä kosminen kauhu rupeaa riivaamaan pelokkaita työntekijöitä ja potilaita. Ulospääsyä ei ole. Klaustrofobinen ja verensekainen matka kohti sairaalan syvyyksiä alkaa.

Aivan kuten Carpenter, on myös ohjaajakaksikko käyttänyt elokuvassaan paljon käsintehtyjä erikoisefektejä. CGI:tä on minimaalisesti.

The Voidissa nähdään muun muassa Ellen Wong (Scott Pilgrim vs the World), Kathleen Munroe (Alphas), Aaron Poole (Forsaken) ja Kenneth Welsh (The Aviator).

Taustalla häärivät kulttihitti The Witchin tuottajat.

Toivottavasti elokuva saadaan myös Suomen teattereihin. Alla erittäin lupaava traileri.

Lähde: Birth. Movies. Death.

Lisää luettavaa