Natsizombeja toisessa maailmansodassa vai seuraava Cloverfield-leffa? J.J. Abramsin tuotanto herättää kiinnostusta

Tuotantoyhtiö Bad Robot sekä tehosteleffojen erikoismies J.J. Abrams ovat lyöneet tuotteliaat päänsä yhteen ja pistäneet zombiprojektin tulille.

Overlord-nimisen elokuvan tulee ohjaamaan Julius Avery. Leffan idea tuli J.J. Abramsilta sekä Nälkäpeli-pomo Billy Rayltä. Ray myös käsikirjoittaa rainan.

Overlordissa seurataan laskuvarjojääkäreitä, jotka laskeutuvat hieman Normandian ulkopuolelle D-Daynä. Heidän tehtävänään on tuhota Saksan armeijan kommunikaatiojärjestelmä, mutta törmäävätkin natsizombeihin ja muihin yliluonnollisiin Natsi-Saksan tuotoksiin.

Natsizombit eivät todellakaan ole uusi idea. Muutama vuosi sitten nähtiin norjalainen Død snø. Ja onhan näitä muitakin b-zombeiluja vuosien varrella ollut.

Mielenkiintoisinta tulevassa leffassa on se, että Abramsin yhtiö ei tee näin suorasukaisia elokuvia. Käsikirjoittaja Raykin on tunnetumpi syvällsiemmistä elokuvista kuten Captain Phillips, Flightplan ja Väritetty totuus. Hän ei oikeastaan kirjoita tällaisia peruskauhuleffoja laisinkaan.

Onko tässä siis vuoden 2018 Cloverfield-leffa? Se sopisi ainakin teemaan.

Natsitko siis linkittävät New Yorkin jättimonsterin ja Louisianan avaruusoliot yhteen? Tämän vuoden Cloverfield-leffa God Particle sijoittuu avaruuteen. Ehkä Overlord kertoo siitä, kuinka Cloverfieldien tapahtumat saivat alkunsa?

Vaikka leffa ei Cloverfieldin maailmaan kuuluisikaan, niin kyllä nämä ison budjetin zombirainat aina kelpaavat vallan mainiosti.

Kuva: Død snø

Lähde: Io9

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut