Jeff Bridges paljastaa: kävi kuoleman porteilla koronan ja syövän takia

Onneksi mies selvisi.

27.5.2022 08:31

Veteraaninäyttelijä Jeff Bridges paljasti tuoreessa People Magazinen haastattelussa käyneensä hyvin lähellä kuolemaa, kun hän sairasti koronan syöpätaistelun lomassa.

Bridges sai kemoterapiaa Non-Hodgkin-lymfooman takia ja hänen kehonsa immuunijärjestelmä oli todella heikoilla, kun mies sairastui koronaan.

Onneksi sairaalan asiantunteva hoitohenkilökunta ja Bridgesin perhe auttoi häntä taistelemaan.

Kaikki tapahtui pandemian alkuvaiheessa, jolloin minkäänlaista rokotetta ei ollut vielä edes olemassa.

– Olin todella lähellä kuolemaa. Lääkärit vain toistivat minulle, että minun pitää taistella. Olin jo luovuttanut. Olin valmis lähtemään. Tanssin kuoleman kanssa. Minulla ei ollut minkäänlaista puolustusta jäljellä. Sen se kemo tekee, se tuhoaa immuunijärjestelmän. Kehoni ei pystynyt taistelemaan koronaan vastaan. Syöpä oli pientä koronaan verrattuna, Bridges kertoo.

Syöpä oli remissiossa, kun hän sai koronadiagnoosin. Hän oli onneksi jo parantumassa lymfoomastaan.

– Olen syvästi kiitollinen perheelleni ja ystävilleni. Syöpäni on remissiossa. 23×31-senttinen massa on enää marmorikuulan kokoinen. Koronakin on taisteltu. Se potki persettäni todella kovaa, mutta minut on nyt rokotettu kahdesti ja voin paljon paremmin. Olen kuullut, että rokote voi auttaa koronaa pitkään sairastavia. Ehkä se on juuri se syy, miksi oloni parani niin nopeasti, Bridges kertoo blogissaan.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa