Jennifer Lawrence tulistui mielensä pahoittajille paljastavan pukunsa tyrmäämisestä – ”Tämä on aivan naurettavaa”

Puheenvuoro supertähdeltä.

22.2.2018 15:03

Uutisoimme Episodissakin Jennifer Lawrencen somekohun synnyttäneestä paljastavasta vaateparresta. Voit lukea siitä lisää täältä: Somekohu: Jennifer Lawrence näytti liikaa rintoja ja reittä promokuvauksissa – miehet takeissa vieressä.

Lawrence on nyt kommentoinut itse tapausta ja pitää kohua naurettavana.

– Vau. En todella tiedä mistä aloittaisin tämän ”Jennifer Lawrence pitää paljastavaa asua kylmässä” -kohun suhteen. Tämä ei ole vain täysin naurettavaa – olen myös äärimmäisen loukkaantunut, Lawrence julisti.

Ihmisten mielestä oli väärin, että Lawrence oli niukassa puvussa villakangastakeissa seisovien miesten rinnalla, koska oli kylmä. Kuvaukset pidettiin Lontoossa, jossa on parhaillaan talvi.

– Se Versacen puku oli mahtava, luuletteko, että peitän sen upean puvun takilla ja huivilla? Olin ulkona viisi minuuttia. Olisin seissyt lumessa sen puvun vuoksi, koska rakastan muotia ja se oli valintani, Lawrence jatkoi mielensä pahoittajien tylyttämistä.

– Tämä on seksististä, tämä on naurettavaa, tämä ei ole feminismiä. Ylireagointi kaikkeen, mitä joku sanoo tai tekee, kuten sen vatvominen mitä pidän tai en pidä päälläni, ei vie meitä eteenpäin. Se luo häiriötekijöitä todellisten asioiden eteen. Ottakaa järki käteen ihmiset. Kaikki mitä näette minun pitävän päälläni, on oma valintani. Ja jos haluan olla kylmässä, se on myös minun valintani, Lawrence vielä tykitti.

Lähde: The Wrap

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia