Jennifer Lawrence vastasi huhuihin plastiikkakirurgisesta leikkauksesta – katso tuore kuva

Kertoi kasvojensa muuttuneen, mutta ei leikkauksen takia.

29.11.2023 04:30

Uproxxin mukaan maailmalla on huhuiltu viime aikoina, että Jennifer Lawrence olisi käynyt plastiikkakirurgisessa operaatiossa.

Lawrence puhui asiasta Interview Magazinessa, jossa hänelle annettiin mahdollisuus haastatella Kylie Jenneriä. Aiheeksi tuli jossain vaiheessa meikkaaminen.

Lawrence kertoi ihmettelevänsä, mitä kaikkea meikkauksella saa aikaiseksi. Näyttelijä otti puheeksi meikkitaiteilija Hung Vanngon, jonka palveluksia hän on viime aikoina käyttänyt.

– Kutsun häntä plastiikkakirurgiksi, Lawrence sanoi Vanngosta.

– Olen käynyt muutaman kuukauden ajan hänen pakeillaan, ja sen jälkeen kaikki ovat olleet varmoja, että olen käynyt silmäleikkauksessa.

– En käynyt silmäleikkauksessa. Käyn meikkauksessa, näyttelijä sanoi.

Jenner kehui Lawrencen viime aikojen ulkonäköä, johon näyttelijä vastasi: ”No, ilmeisesti olen ottanut täyden plastiikkakirurgisen leikkauksen.”

Jennerin mukaan Lawrencen kasvot eivät näytä leikatuilta, ja Lawrence kiitti tästä huomiosta. Hän kertoi myös kasvojensa muuttuneen aikuistumisen myötä.

– Minä kasvoin aikuiseksi. Menetin ”vauvapainoa” kasvoiltani, ja kasvoni muuttuivat, koska olen vanhenemassa. Kaikki luulivat, että minulle on tehty nenäleikkaus, johon vastasin: ”Minulla on täsmälleen sama nenä. Poskeni ovat pienentyneet. Kiitos, että otit asian esille.”

Lawrencen uusi elokuva on nimeltään No Hard Feelings. Se on herättänyt jonkin verran kritiikkiä, sillä sen tarinassa 19-vuotias poika (Andrew Barth Feldman) ja kolmekymppinen Lawrencen näyttelemä hahmo ovat seksuaalisviritteisissä tunnelmissa.

Tarinassa varakkaat helikopterivanhemmat etsivät jotakuta deittailemaan introvertin, 19-vuotiaan poikansa kanssa ennen kuin hän lähtee yliopistoon. Lawrencen näyttelemä Maddie ottaa työtehtävän vastaan, koska hän on menettämässä lapsuuden kotinsa. Alla traileri ja tuore kuva Jennifer Lawrencesta.

Lue myös: Jennifer Lawrencea kiusattiin pienenä – kertoi miten kosti kiusaajalle – Episodi.fi

Jennifer Lawrence. AOP

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa