Jennifer Lawrence ylibookattu, X-Men määrää Nälkäpelin tahdin

10.4.2012 01:51

Nälkäpelin pääosassa viimeksi nähdyn Jennifer Lawrencen palveluksille on kova kysyntä. Sekä Nälkäpeli että viime vuonna ensi-iltansa saanut X-Men: First Class, jossa Lawrence näytteli ulkomuotoaan muuttavaa Mystikko-mutanttia, ovat saamassa jatkoa. Oscar-ehdokkaanakin ollut näyttelijä ei voi kuitenkaan olla kaksissa kuvauksissa yhtä aikaa.

X-Menin uutta tulemista suunnitteleva Fox ja Nälkäpelin jatko-osalle Vihan liekit parhaillaan ohjaajaa etsivä Lionsgate ovat kinastelleet Lawrencen saatavuudesta.

Ongelmia ilmeni, kun molempien elokuvien jatko-osia oli tarkoitus kuvata tänä syksynä. Jonkinlaista solidaarisuutta on kuitenkin ilmennyt, kun jo tuotannossa olevan X-Men: First Class 2 -elokuvan kuvaussuunnitelmat siirrettiin tammikuulle, jotta Vihan liekit -elokuva saataisiin ensin pois alta.

Kyseessä ei kuitenkaan ole täydellinen nöyrtyminen Lionsgaten uudelle brändille. Nälkäpelin tekijät olisivat nimittäin halunneet näyttelijöiden sitoutuvan elo-syyskuussa kuvaukset aloittavaan projektiin peräti seitsemän kuukauden ajaksi.

Lawrence kiinnitettiin First Class -elokuviin jo kesällä 2010, kuukausia ennen kuin hänet valittiin Katnissin rooliin. Ja vaikka kyseessä olisi Nälkäpelin päärooli vaihtoehtona X-Menin pienempään ensemble-rooliin, on Foxilla sopimuspykälän tuoma etuoikeus saada Lawrence mutantiksi, jos kuvauspäivissä olisi päällekkäisyyksiä.

Kuva X-Men: First Class -elokuvasta.

Lähde: Hollywood Reporter

Lisää luettavaa