Jennifer Lawrencella ihan omat bileet Oscareissa – vähät välitti pönöttämisestä!

Yksi Hollywoodin kysytyimmistä näyttelijöistä otti alan suuren illan jopa tapansa mukaista rennommin.

AOP

Amerikkalainen näyttelijä Jennifer Lawrence osallistui sunnuntaina vuotuiseen Oscar-gaalaan. Vaikka Lawrence ei itse ollut tänä vuonna ehdokkaana, on hän aiempana Oscar-voittajana ja yhtenä tämän hetken suurimmista tähdistä aina kysytty esiintyjä palkintogaaloissa. Vuonna 2012 Unelmien pelikirja -elokuvasta parhaan naispääosan Oscarin voittanut Lawrence jakoi gaalassa tällä kertaa parhaan naispääosapalkinnon.

Lawrence otti gaalaan osallistumisen jo punaisella matolla silminnähden rennosti. Nainen poseerasi kevyemmin ja rennommin kuin monet kanssanäyttelijänsä, ja kuvista välittyi jopa tämänkaltaisissa gaaloissa yleensä poissaolollaan loistavaa hauskanpitoa.

 

AOP

Itse gaalasta napatuista kuvista näkyi Lawrencen rentoutumisen jatkuminen. Hän hengaili oletettavasti mainoskatkojen aikana rennosti viinilasi kädessä ihmisten kanssa jutellen, ja bongattiinpa hänet jopa kiipeämässä pitkässä iltapuvussaan taaemmalle penkkiriville.

Lawrencen juhlakäytös jatkaa viimeaikaisten kevyiden haastattelujen linjaa, ja Lawrence onkin luonut itselleen rennon julkisuuskuvan.

AOP

Aiheeseen liittyvät jutut