Miksi Jeremy Renner jätettiin tylysti rannalle Jason Bourne -elokuvasta? Paul Greengrassilla oli vastaus

Bourne-elokuvasarjalla on sumuinen tulevaisuus.

Jeremy Renner esiintyi Bourne-elokuva Medusan perinnössä Aaron Crossin roolissa. Crossin on povattu jossain vaiheessa esiintyvän samassa elokuvassa Jason Bournen (Matt Damon) kanssa, mutta ainakaan Jason Bourne -elokuvassa se ei vielä tapahdu.

– Se ei ollut edes koskaan harkinnassa tähän projektiin. Jeremy on mahtava näyttelijä, mutta minä vain halusin kertoa Jason Bourne -tarinan. Se on kaikki mitä halusin kertoa ja kaikki mitä aioin tehdä. Se mitä tapahtuu tulevaisuudessa ei ole totta puhuen minun hommani päättää, ohjaaja Paul Greengrass valaisi.

Paul Greengrassin mainitsema tulevaisuus on tällä hetkellä hyvin sumuinen. Se miten Jason Bourne menestyy, tulee varmasti määrittämään paljon elokuvasarjan jatkoa.

Toisaalta jo ennen Matt Damonin paluuta Universalilla oli suunnitelmat pitkällä toisen Aaron Cross -elokuvan tekemiseksi. Elokuvaan ehdittiin palkata Justin Lin ohjaamaan.

Se toteutuuko kyseinen elokuva jää nähtäväksi. Paljon riippunee myös siitä, haluaako Matt Damon jatkaa Jason Bourne -roolissa.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut