Jeremy Rennerin huoltajuuskiista on todella sotkuinen, ex-vaimo Sonni: ”Hän laittoi aseen suuhunsa, uhkasi tappaa minut”

Kuulostaa kauhealta.

Jeremy Renner ja hänen entinen vaimonsa Sonni ovat tällä hetkellä keskellä todella brutaalia huoltajuuskäsittelyä. Kyse on heidän 6-vuotiaan tyttärensä Avan huoltajuudesta.

Sonni väittää Rennerin olevan epäkelpo isäksi, koska tämä uhkasi tappaa naisen ollessaan sekaisin kokaiinista ja alkoholista. Samana iltana hän uhkasi naisen mukaan myös tappaa itsensä ja työnsi aseen piipun omaan suuhunsa. Tämän jälkeen hän ampui kattoon, vaikka Ava nukkui samassa asunnossa.

Sonni kertoo myös, että viime marraskuussa tilanne meni todella pahaksi. Renner oli ollut jollain klubilla, jossa hän puhui kokaiini- ja alkoholipäissään jollekin henkilölle haluavansa eroon naisesta, koska ei tule enää toimeen tämän kanssa.

Sonni väittää, että Rennerillä on historiaa päihteiden väärinkäytöstä sekä verbaalisesta ja emotionaalisesta hyväksikäytöstä. Oikeuden dokumenttien mukaan Renner on ollut päihteiden alaisena, kun hän on tavannut Avaa. Väitteen mukaan Renner jätti myös kokaiinia vessan pöydälle niin, että Ava olisi voinut saada sitä haltuunsa.

Naisen mukaan Avan lapsenvahti oli kuullut kuinka Renner oli kertonut lähtevänsä Sonnin talolle, jossa hän tappaisi naisen ja itsensä, koska ”olisi parempi, jos Avalla ei olisi vanhempia laisinkaan, kuin että hänen äitinsä on Sonni.”

Ava on Sonnin mukaan kertonut hänelle, että Rennerin talossa vierailee naisia alvariinsa. Lapsen mukaan talossa on käynyt ainakin Tayler, Kelley, Natalie, Summer, Faith, Christina, Naz ja Jessica.

Sonni haluaa yksinhuoltajuuden itselleen yhteishuoltajuuden sijaan.

TMZ:llä on kaksikon välisiä tekstiviestejä hallussaan.

Rennerin tiedottaja on kertonut, että ainoastaan Avan hyvinvoinnilla on tällä hetkellä väliä. Millään muulla ei ole merkitystä. Oikeus päättää muista asioista. ”On myös tärkeä muistaa, että kaikki Sonnin esittämät syytökset ovat yksipuolisia, ja niillä on vain yksi tarkoitus.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut