Jessica Alba katosi julkisuudesta – kertoi syyn

Ei enää valokeiloja.

25.10.2018 17:12

Vuoden 2012 jälkeen Jessica Albaa ei ole nähty Sin City: A Dame to Kill For -elokuvan lisäksi kuin pienissä sivurooleissa sekä pienen budjetin elokuvissa. Tähän johti Alban kyllästyminen alaan.

Tähdellä oli kokemuksia jo lapsuudesta esineellistämisestä. Hän sai myös syyt niskoilleen siitä, että vanhemmat miehet yrittivät iskeä häntä. Esineellistäminen meni lopulta yli vuoden 2005 Fantastic Four -elokuvassa, jonka jälkeen ajatus näyttelemisen radikaalista vähentämisestä alkoi kypsyä.

– Halusin lopettaa näyttelemisen. Ohjaaja sanoi: ”Voisitko olla nätimpi, kun itket? Se näyttää liian aidolta. Älä tee tuota juttua kasvoilla. Ole vain peruslukemilla – voimme tehdä kyyneleet tietokoneella.”

– Tuumin sitten: ”*itut tästä. En välitä enää tästä bisneksestä.”

Alba keksi muuta, vielä paljon tuottoisampaa tekemistä, sillä hän perusti The Honest Company -yrityksen. Sekin oli aluksi vaikeaa, sillä tähdelle naureskeltiin ja häntä aliarvioitiin. Nykyään The Honest Company on miljardiluokan yritys.

Tänä päivänä Alba pitää itseään yrittäjänä näyttelijän sijaan. Hänen omaisuutensa on 305 miljoonaa euroa.

Valokeilasta hän pysyy poissa myös sen ansiosta, että hän suosii normaalia elämää. Hän pyrkii menemään aina töistä suoraan kotiin ja viettää siellä paljon aikaa perheensä ja miehensä Cash Warrenin kanssa.

Alba on aktivoitumassa nyt television puolella, sillä häneltä on tulossa poliisisarja nimeltään L.A.’s Finest.

Lähde: News.com.au

Lisää luettavaa