Jessica Chastainin tuleva elokuva on aivan muuta kuin viimeisimpänä tähdittämänsä Se: Toinen luku

Projektissa mukana myös Spidermanina tunnettu Anthony Garfield.

Muun muassa It: Toinen luku ja Molly’s Game-elokuvista tuttu Jessica Chastain sekä Spiderman ja Hacksaw Ridge -elokuvissa näytellyt Andrew Garfield tulevat tähdittämään 1970–80 -luvuille sijoittuvaa The Eyes of Tammy Faye -elämäkertaelokuvaa, joka kertoo televisioevankelistoista.

Elokuvan keskiössä on Tammy Faye Bakkerista (Chastain), värikäs televisioevankelista, jolla oli miehensä Jim Bakkerin (Andrew Garfield) kanssa maailmanlaajuinen seurakunta. Pari oli vaatimattomista lähtökohdista ja loivat maailman laajimman uskonnollisen televisio-ohjelman ja teemapuiston. Bakkerit olivat kunnioitettuja rakkauden, hyväksynnän ja menestyksen sanansaattajia.

Pian kuitenkin talousongelmat, juonittelevat kilpailujat ja seksi- ja huumeskandaalit repivät Bakkerien avioliiton ja kaatoivat heidän huolella rakennetun imperiuminsa. Vuonna 2007 kuollut Tammy Faye oli tunnettu tavaramerkiksi muodostuneista ripsistään, lähimmäisenrakkaudestaan ja omaperäisestä laulutyylistään. Elokuvassa nähdäänkin Chastainin lauludebyytti valkokankaalla hänen hoilatessa Tammy Fayen tavaramerkkigospelbiisejä.

– Lauloin seitsemän laulua. Työskentelin Dave Cobbin kanssa, hän tuotti A Star Is Born -elokuvan soundtrackin. Se oli tosi pelottavaa, Chastain paljastaa.

Elokuvan ohjaa Michael Showalter, jonka aiempi elokuvaohjaustyö on romanttinen draamakomedia The Big Sick.

Aiheesta uutisoi aiemmin Variety

Aiheeseen liittyvät jutut