Jim Carrey palaa viiksekkääseen pahisrooliinsa kolmatta Sonic-elokuvaa varten

Tulevasta vauhtisiiliseikkailusta julkaistiin myös uusi teaseri.

3.2.2024 17:00

Hollywoodin kovin kuminaama Jim Carrey tekee paluun tuttuun pahisrooliinsa myös seuraavassa eli kolmannessa Sonic -elokuvassa.

Carrey esittää elokuvasarjassa ilkeää tiedemiestä, tohtori Robotnickia, jonka tunnistaa parhaiten hänen kaljusta päästään ja hullunkurisen massiivisista viiksistään. Sekä toki myös hänen jatkuvasta halustaan napata sininen vauhtisiili Sonic (Ben Schwartz) ja saada tämän voimat omaan käyttöönsä. Näyttelijä on nähty roolissaan jo sekä Sonic The Moviessa että Sonic the Movie 2:ssa vuosina 2020 ja 2022.

Elokuvasarjaa tuottava Paramount julkaisi myös uuden teaservideon, joka paljasaa kolmannen elokuvan olevan alkuperäiseltä nimeltään Sonic the Hedgehog 3, mukaillen näin aiempien elokuvien nimiä. Klippi myös korostaa Sonicin tulevaa konfliktia mustan vauhtisiili Shadow’n kanssa. Vielä ei ole tiedossa, kuka tulee ääninäyttelemään kyseistä hahmoa. Teaserin taustalla kuullaan myös Carreyn tunnistettava nauruääni.

Suomessa todennäköisimmin Sonic the Movie 3 -nimen saava vauhdikas uutuuselokuva saapuu valkokankaille tämän vuoden joulukuussa.

Katso tuore teaserklippi alta.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia