John Wick: Chapter 4 -ohjaaja kertoo, miksei halunnut tehdä kahta elokuvaa putkeen

Ihan järkevä perustelu kyllä.

27.3.2023 19:31

Tämäkin oli vaihtoehto. Nimittäin Lionsgate-studio kysyi John Wick -ohjaaja Chad Stahelskilta, että miten olisi, jos neljäs ja viides Wick kuvattaisiin yhteen putkeen?

Stahelski kauhistui ideasta.

– Kyllähän se on aika pelottava ja samalla imarteleva ajatus, koska aika harvalle elokuvantekijälle tarjotaan tällaista mahdollisuutta. Haluankin kiittää Lionsgatea, että he tarjosivat tällaisen mahdollisuuden, Stahelski kertoo.

– Olen ollut mukana projekteissa, joissa kuvataan kaksi elokuvaa kerrallaan, enkä ymmärrä miten se tehdään. En tajua miten se pitäisi tehdä taiteelliselta kantilta katsottuna. Wickien tekemisessä on parasta, että voin ottaa pari vuotta lomaa. Voin vain elää ja tulla paremmaksi tekijäksi. Voin matkustaa, lukea ja kehittyä.

– En todellakaan tiedä miten kaksi elokuvaa kuvataan putkeen. Miten pystyt kehittymään sitä toista varten? Ensin ilmestyisi John Wick 4 ja sitten 4B. Sama kamera, samat värit, sama toiminta, samat koreografiat, sama tarina. Minulle ei jäisi aikaa oppia elämästä ja tuoda tämä uusi elämä valkokankaille, Stahelski sanoo.

Stahelskilta kysyttiin samalla, keitä hän haluaisi nähdä viidennessä elokuvassa. Hän heitti sellaisia nimiä ilmoille kuten Cillian Murphy, Jason Momoa, Christian Bale, Matt Damon, Chris Hemsworth, Hugh Jackman, Jackie Chan, Jet Li, Sylvester Stallone ja Clint Eastwood.

Wick-Versessä nähdään seuraavaksi Ballerina-spinoff-leffa sekä The Continental -sarja, joka pyörähtää käyntiin syyskuussa.

Lähde: JoBlo

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia