Johnny Deppin scifi-leffa lähtökuopissa

25.4.2013 19:07

Inception ja Yön ritari -kuvaaja Wally Pfisterin tieteiselokuva Transcendencen näyttelijäpoppoo on pikku hiljaa valmis. Johnny Deppin johtamaan sakkiin liittyy uusimpana tulokkaana Cole Hauser.

Vastikään A Good Day to Die Hard ja Olympos on valloitettu -elokuvissa nähty Hauser liittyy nimekkääseen kastiin, johon kuuluivat Deppin lisäksi jo ennestään Paul Bettany (The Tourist), Morgan Freeman (Oblivion), Rebecca Hall (Iron Man 3), Kate Mara (House of Cards) ja Cillian Murphy (Inception).

Pfisterin debyyttiohjauksen juonesta liikkuu eriasteisia huhuja. Toisinaan juonesta paljastetaan vain, että tiedemiehen (Depp) luoma tietokone hönkii epäilyttävän oma-aloitteisia ajatuksia 2001: Avaruusseikkailun (1968) tavoin. Toisaalta ei ole kauaa siitä, kun oli tiedossa, että terroristihyökkäyksessä kuolevan tiedemiehen (samaisen Deppin hahmon) mieli ujutetaan kyseiseen tietokoneeseen RoboCopin tavoin. Hauserin roolista tiedetään sen verran, että tämä esittää armeijan sotilasta.

Transcendence valmistuu ensi kesäksi. Sitä ennen Johnny Depp nähdään vekkulina intiaanina elokuvassa The Lone Ranger, jonka Suomen ensi-ilta nähdään 3. heinäkuuta.

Kuva Inceptionista.

Lähde: Heat Vision

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa