Joko näit tämän elokuvan, josta on tullut Netflixin katsotuimpia alkuperäistuotantoja? Jatkoakin jo tulossa

To All the Boys I’ve Loved Before sopii sinulle, jos löydät sisältäsi 16-vuotiaan.

14.2.2019 09:00

Susan Johnsonin elokuvasta To All the Boys I’ve Loved Before on tullut yksi Netflixin kaikkien aikojen katsotuimmista alkuperäistuotannoista. Jatkoa on jo tekeillä. Se on hyvä uutinen, sillä teini-ikäisen Lara Jeanin (Lana Condor) tarina on söpömpi kuin vaaleanpunaiseen huopaan kääritty aivastava kissanpentu.

Lara Jean kirjoittaa kirjeitä pojille, joihin hän on ihastunut. Hän piilottaa kirjeet, kunnes joku lähettää ne eteenpäin. Elokuvan kekseliäästä huumorista on hyvänä osoituksena muun muassa 12-vuotiaiden Tyttökullat-maratoni, jonka takia perutaan kaikki muut menot.

Elokuvassa nähdään valtava määrä tekoripsiä, ja siinä eletään liioiteltua fantasiaelämää, jonka tunnistaa jokainen, joka on joskus ollut tyttö.

Kun päähenkilö aloittaa feikkisuhteen suositun pojan kanssa, ollaan keskellä lukioikäisten tavallisia ongelmia, mutta mukana on myös tarkkanäköisiä huomioita.

Condor on ensimmäinen aasialaisamerikkalainen päähenkilö young adult -tyyppisessä romanttisessa komediassa. Elokuvassa on kuitenkin niin paljon sydäntä, että sitä ei tule edes ajatelleeksi. Sisäinen 16-vuotiaamme on aivan innoissaan!

Marta Bałaga

Tähdet ★★★★

Lisää luettavaa