Jon Bernthal meni fyysisesti rikki Punisherin kuvauksissa – kertoo vammoistaan

Hurja ukkeli tuo Jon.

26.10.2019 12:31

Jon Bernthal olisi haluaisi jatkaa Marvelin Punisherina, mutta näiden vammojen jälkeen on pakko ihmetellä miksi.

Bernthal tykkää laittaa itsensä likoon kuvauksissa. Hän tekee paljon enemmän kuin moni muu näyttelijä. Bernthal rakastaa stunttien tekemistä.

The Punisherin kakkoskaudella hahmon käsi on paketissa, se käsi, johon ammuttaan. Tämä johtuu siitä, että mursin käteni aivan ensimmäisessä taistelukohtauksessa, baaritappelussa. Kohtausta kuvattiin kolme päivää. Jo ensimmäisenä päivänä käteni murtui. Toisena päivänä jotkin nivelsiteeni repesivät. Kolmantena päivänä käteni meni sijoiltaan, joten jouduin hätäleikkaukseen. Tekijät kuitenkin kirjoittivat kaiken tuon sarjaan sisään, koska minun piti näytellä jo seuraavana päivänä. He vain kietoivat käteni pakettiin ja jatkoimme kuvauksia.

Uskomaton äijä.

– Elokuvien ja tv-sarjojen kuvaukset ovat aivan erilaiset. Voit treenata parikin kuukautta jotain tiettyä elokuvan taistelukohtausta varten. Sarjakuvauksissa meidän pitää treenata kohtaus iltapäivän aikana. Meidän pitää saada kaikki kerralla purkkiin. Eli kun heität jonkun seinän läpi, heität hänet seinän läpi ja teet sen helvetin kovaa. Se tehdään kerralla.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa