Joulu tuli suoratoistoon: Pohjoisnapa on täynnä punanuttutoimintaa myös joulupukkisarjan kakkoskaudella

Joulu on taas, joulu on taas.

8.11.2023 19:30

Marraskuu on ollut käynnissä hivenen yli viikon verran ja nyt se joulupukki on jo saapunut jälleen paikalle tuomaan ihmisille vuodenaikaan sopivaa tunnelmaa. Disney Plussan The Santa Clauses -sarja käynnisti nimittäin toisen tuotantokautensa tänään keskiviikkona 8. marraskuuta.

Mutta mitä tapahtui joulupukille? -klassikkokomedioiden tarinaa jatkava sarja versio keskittyy joulupukin pyrkimyksiin löytää itselleen sopiva seuraaja, jotta hän pääsisi itse vihdoin eläkkeelle. Viime joulun alla nähdyn avauskauden aikana manttelinperijä saatiin vihdoin selville kommelluksen jos toisenkin jälkeen ja nyt on aika aloittaa hänen pukki-koulutuksensa.

Alkuperäisestä elokuvatrilogiasta tutut Tim Allen ja Elizabeth Mitchell palaavat tälläkin kertaa rooleihinsa punanuttuisena pariskuntana, joulupukkina ja joulumuorina. Kakkoskauden uutuuskasvoina nähdään muiden muassa Eric Stonestreet (Moderni perhe) ja Gabriel Iglesias (Magic Mike, Magic Mike XXL).

The Santa Clauses – tai suomalaisittain Mutta mitä tapahtui joulupukeille? – aloitti toisen tuotantokautensa kahden jakson voimin. Loput neljä jaksoa ilmestyvät katseltavaksi Disney Plussaan kerran viikossa, keskiviikkoisin.

The Santa Clauses -sarjan kakkoskauden julisteen sekä trailerin löytää katseltavaksi alta.

Lisää luettavaa