Julmaan seksikulttiin jäseniä houkutellut entinen Smallville-tähti kertoo, miten hän päätyi tuomitulle tielleen

Puistattavaa touhua.

30.12.2022 22:30

Nuortensarja Smallvillessä (2001–2011) yhtä vakioroolia näytellyt Allison Mack tuomittiin kesällä 2021 kolmeksi vuodeksi vankeuteen. Mackin katsottiin toimineen yhtenä kärkihenkilönä seksikultissa nimeltä NXIVM. Nuoria naisia houkutellut kultti mm. nöyryytti ja kiristi jäseniään ja alisti näitä tyydyttämään kulttijohtajansa seksuaalisia mielihaluja.

NXIVM:n sisällä tapahtuneet kauheudet eivät kauempana voisi olla Teräsmiehen teinivuosista kertoneen sarjan tai Mackin monien muiden tv- ja elokuvaroolien maailmoista. Näyttelijän osallisuus järkyttävässä seksikultissa tulikin monille yllätyksenä. Mutta miksi hän oli siinä mukana?

Mack on avannut syitä asialle toimittaja Vanessa Grigoriadisin haastattelussa. Hän kertoo muuttaneensa Keith Ranieren johtaman kultin keskuspaikkaan Albanyssa, koska hänestä tuntui tyhjältä ja hän halusi löytää sielunsa.

– Pyysin Keithiltä, jos hän voisi auttaa minua tulemaan suureksi näyttelijäksi jälleen, koska minusta tuntui, että olin huijari, Mack muistelee.

Hän kertoo ystäviensä pelänneen hänen tulleen kultin aivopesemäksi. Mackille povattiin jopa elinkautista tuomiota, sillä hän pyrki aktiivisesti hakemaan uusia jäseniä salaiseen kulttiin ja ohjasi uhreja toimimaan Ranieren orjina. Hieman ennen tuomionsa langettamista Mack pyysi anteeksi toimintaansa. Mack joutuu vankeustuomionsa päätyttyä vielä elämään tiukan viranomaisvalvonnan alla toiset kolme vuotta.

 

Lähteet: Esquire, CNN

Lisää luettavaa