Jurassic Park -näyttelijä oli katkerana roolistaan – ”Ei välitetty”

Muistatko valkotakkisen tiedemiehen?

Rakastetussa Jurassic Parkissa nähtiin pienessä roolissa BD Wong. Hän näytteli leffassa Henry Wu -nimistä tiedemiestä, joka esitteli dinosaurusten kehittelyyn käytettyä laboratoriota ja sen ihmeitä.

Mutta kuinka Wulle kävi? Sitä ei katsojille kerrottu. Wong kertoi nyt, että hän tunsi vuosien ajan katkeruutta hahmon kohtelusta elokuvassa, vaikka sanoikin olevansa hyvin onnekas päästessään leffaan mukaan.

– Hänestä ei välitetty, he eivät edes selittäneet mitä hänelle tapahtui elokuvan lopussa, kun kaikki evakuoitiin saarelta, Wong sanoi hahmostaan.

– Selvästikään hän ei ollut tärkeä kenellekään. Ja siitä olin vuosia katkera, Wong lisäsi.

Näyttelijän ystävä kuitenkin sanoi kerran Wongille, ettei hänen tarvitse huolehtia hahmon kohtelusta, koska leffojen tekijät palaavat Wongin luokse. Wong oli tuolloin epäuskoinen ystävänsä höpinöistä.

Näyttelijä kuitenkin palasi myöhemmin Henry Wun rooliin. Hänet nähtiin elokuvissa Jurassic World sekä Jurassic World: Fallen Kingdom. Hän on mukana niin ikään Jurassic World: Dominionissa. Hänet voi myös kuulla äänenä peleissä Jurassic World Evolution ja Jurassic World Aftermath.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut