Kasarisankari He-Manin paluuelokuva yhä hengissä – uusi käsikirjoittaja nimetty

He-Manin pitkään esivalmisteltu paluu valkokankaille, Masters of the Universe, on saanut uuden käsikirjoittajan. Taas.

Richard Wenkin vastuulla on luoda kuvauskelpoinen tarina He-Man-soturiksi muuttuvasta prinssistä, jonka täytyy kukistaa mystistä valtakuntaa kiusaava Skeletor.

Wenkin ansioluettelo ei ole järisyttävä, mutta voisi olla huonompikin. Miehen käsikirjoituksia ovat olleet muun muassa Bruce Willisin 16 Blocks (2006), Jason Stathamin The Mechanic (2011) sekä erityisesti käsikirjoituksesta ja dialogista moitteita saanut The Expendables 2 (2012).

Ennen Wenkiä He-Manin käsikirjoitusta kyhäsivät Michael Finch ja Alex Livtak. Ja heidätkin palkattiin hommiin vasta, kun Justin Marksin käsikirjoitus aikoinaan hylättiin.

Aiemmin myös Grayskulliksi kutsutun Masters of the Universen ohjaa Jon M. Chu (Step Up 3D, Justin Bieber: Never Say Never). Tulossa on He-Manin animaatioon sopivasta railakkaasta fantasiahengestä huolimatta näytelmäelokuva.

Edellisen kerran He-Manin roolissa nähtiin Dolph Lundgren, kun Gary Goddard ohjasi parjatun Masters of the Universen vuonna 1987. Uuden elokuvan näyttelijöitä ei ole vielä valittu.

Kuva Lundgrenin versiosta.

Lähde: Variety

[muuta linkki=”http://www.episodi.fi/universumin-paallikolle-he-manille-loytynyt-kyseenalainen-ohjaaja-19822/” teksti=”He-Manille kyseenalainen ohjaaja”]

Aiheeseen liittyvät jutut