Katsojat varoittavat kohuleffasta: ”Olen traumatisoitunut ja sydämeni meni rikki. En pidä tästä tunteesta”

Uutuuselokuva on aiheuttanut kunnon pöhinän sosiaalisessa mediassa.

3.10.2022 12:01

Ihmiset ovat katsoneet viikonloppuna Marilyn Monroesta tehdyn fiktiivisen Blondi-elokuvan. Andrew Dominikin ohjaama ja Ana de Armasin tähdittämä elokuva on saanut hyvin raivoisan vastaanoton sen sisältönsä takia. Monroe kuvataan elokuvassa lähinnä uhrina.

Blondi on myös Netflixin ensimmäinen ”vain aikuisille” -merkitty K18-elokuva, joten ehkäpä nämä katsojat eivät ole huomanneet varoitusta? Kyseessä on kritiikin perusteella raju psykologinen kauhuelokuva.

Osa katsojista kertoo, kuinka elokuvassa käsitellään huonosti raiskausta ja sen aiheuttamaa traumaa. Osa taas sanoo, että he katuvat katsomispäätöstä ja varoittavat samalla muita siitä.

– Blondin tuottajien pitäisi hävetä, koska häpäisevät naisen tällä tavoin. #iljettävää. Olen todella pahoillani, että katsoin elokuvan.

– Katsoin Blondin ja minulla on kaksijakoiset fiilikset siitä. Upeaa näyttelemistä, mutta elokuva oli muuta aivan hirvittävä. Se kuinka miehet ja viihdeteollisuus kohtelivat Marilyniä… tämä tarina oli aivan kammottava. Se on kauhuelokuva. Olen traumatisoitunut ja sydämeni meni rikki. En pidä tästä tunteesta.

Vastaavanlaisia kommentteja on paljon.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa