House of the Dragonin kaksi päänäyttelijää vaihtoon – näin samannäköisiltä uudet tähdet näyttävät sarjassa

Katsojat jäänevät kaipaamaan poistuvia, jo tutuiksi käyneitä kasvoja.

21.9.2022 05:30

Kerroimme aiemmin, että House of the Dragonin kaksi näyttelijää joutuvat lähtemään sarjasta. Syynä tähän on heidän hahmojensa vanheneminen.

Kuudennessa jaksossa on luvassa hyppäys ajassa eteenpäin, jonka myötä katsojat pääsevät tutustumaan uuteen Rhaenyraan ja Alicentiin. Milly Alcockin tilalle astuu Emma D’Arcy ja Emily Careyn tilalle Olivia Cooke.

Emma D’Arcy vaihtuu Rhaenyran rooliin.

Myös Laena Velaryonin hahmon näyttelijä vaihtuu Savannah Steynistä Nanna Blondelliin. Vaihdos on jo kolmas, sillä vielä kakkosjaksossa Laenaa näytteli Nova Foueillis-Mosé. Nuori Laena muistetaan kiusallisesta hetkestä kuningas Viseryksen kanssa, kun he keskustelivat mahdollisesta naimisiinmenosta, vaikka Laena oli tuolloin vasta 12-vuotias.

Rhaenyran mieheksi vihityn Laenor Velaryonin näyttelijä vaihtuu niin ikään. Laenoria on esittänyt Theo Nate, mutta hän antaa nyt vuoron John McMillanille.

Olivia Cooke vaihtuu Alicentin rooliin.

Näyttelijöiden vaihtuminen on ollut jo pitkään tiedossa, sillä asian saattoi päätellä sarjan virallisista kuvista ja trailereista. Sarjan alkujaksoissa tapahtui jo kolmen vuoden aikahyppy, mutta tällä kertaa se on Mashablen mukaan 10 vuotta.

Rhaenyra ja Alicent. Näyttelijät Milly Alcock ja Emily Carey.

Aikahyppyä päästään ihmettelemään kuudennessa jaksossa. Alla näyte Emma D’Arcysta House of the Dragonissa.

Lue myös: House of the Dragonin 18-vuotias näyttelijätär pelkäsi seksikohtausta – vastanäyttelijä oli 30 vuotta vanhempi mies – Episodi.fi

Lähde: Mashable

Lisää luettavaa