House of the Dragon -näyttelijätär löysi menestyksen kääntöpuolen – ”Se on *itun perseestä”

”Siinä on tavallaan selkä seinää vasten.”

17.9.2022 06:00

Fantasiasarja House of the Dragonista on noussut ehkä suurimmaksi fanien suosikiksi Milly Alcock, joka näyttelee Rhaenyra Targaryen -nimistä prinsessaa. Hän on pärjännyt hyvin, vaikka alkuun häntä pelotti kuvauksissa, ja hän kuvitteli jatkuvasti saavansa potkut.

Australiasta kotoisin oleva tähdenalku ei kuitenkaan näe menestystä pelkästään hyvänä asiana, sillä hän ei pidä valokeilassa olemisesta. Alcock sanoi, että yhtäkkinen kuuluisuus on ”uuvuttavaa”. Hän ei haluakaan katsoa koko sarjaa.

– Yritän olla katsomatta sitä ja vältellä sitä, koska se ei ole minulle hyväksi, näyttelijä sanoi.

– Se vain saa minut uskomattoman ahdistuneeksi. Minua jännittää koko ajan, koska näen jatkuvasti kasvoni. Kenenkään ei pitäisi joutua tällaiseen. Se on *itun perseestä, Alcock täräytti.

Näyttelijä ei myöskään ymmärrä, miten  julkisuutta voi kukaan kestää.

– En tiedä, kuinka maailman julkimot pystyvät siihen. Siinä on tavallaan selkä seinää vasten. Se on uskomattoman vaikea paikka hallita, Alcock tuumi.

Alcock kertoi, että hänen elämässään ei ole paljon näyttelijöitä tai julkkiksia, joten hän ei voi puhua heille huolistaan.

– En oikeastaan tunne ketään, joka olisi käynyt läpi sen, mitä minä käyn läpi. Kaikki ystäväni ovat hyvin normaaleja, käyvät yliopistossa ja tekevät vain hyvin perusasioita.

– Ja perheeni ei ole lainkaan taiteen parissa, joten se on outoa. Tuntuu, kuin joku olisi avannut Pandoran lippaan, ja olet tavallaan hukassa. Se on vähän kuin Liisa ihmemaassa. Se on *itun outoa, Alcock huokaili.

Alcock näki myös yhteneväisyyksiä sarjaa katsovien miesten ja sarjan fiktiivisten mieshahmojen välillä. Alcockin mielestä sekä todellisessa elämässä että sarjassa Rhaenyra ja Alicent (Emily Carey) on pakotettu napit vastakkain miesten valintojen vuoksi. Todellisessa maailmassa tämä näkyy Alcockin mielestä hänen ja Careyn vertailuna.

Sarjassa Daemonia esittävä Matt Smith arvelee, että monista sarjan nuorista näyttelijöistä tulee vielä tähtiä. Näihin hän laskee ainakin Alcockin ja Careyn. Alla sarjan traileri.

Lue myös: House of the Dragon -näyttelijät yllättäen vaihtuvat – syynä tekijöiden riskialtis valinta – Episodi.fi

Lähde: Insider

Lisää luettavaa