The Sandmanin luoja Neil Gaiman jyrähti Tesla-pomon kritiikistä – ”Elon Musk ei tule luokseni…”

Gaiman kommentoi Muskin antamaa kritiikkiä.

7.9.2022 17:03

Miljardööri ja Tesla-pomo Elon Musk kritisoi vastikään Twitterissä uutta Taru sormusten herrasta -maailmaan pohjautuvaa sarjaa Mahtisormukset.

Muskin mielestä ”Tolkien kääntyy haudassaan”.

– Melkein jokainen mieshahmo on ollut tähän saakka pelkuri, idiootti tai molempia. Vain Galadriel on rohkea, älykäs ja mukava, Musk kirjoitti 5. syyskuuta.

The Sandman -sarjan luoja Neil Gaiman vastasi nyt Muskin kommenttiin, vaikkei hän ole ollut tekemässä Mahtisormukset-sarjaa.

– Elon Musk ei tule luokseni kysymään neuvoa, miten epäonnistua Twitterin ostamisessa, enkä minä mene hänen luokseen elokuva-, tv- tai kirjallisuuskritiikin vuoksi, Gaiman täräytti.

Gaiman on saanut itsekin paljon kritiikkiä The Sandman -sarjasta, sillä sarjaa on syytetty liiallisesta woke-kulttuurin esillepanosta, ja samaa kritiikkiä on ollut ilmassa Mahtisormukset-sarjan suhteen. Gaiman on laittanut kovan kovaa vastaan myös The Sandman -kritiikin suhteen, eikä ole ujostellut puolustaa itseään ja The Sandmanissa tehtyjä valintoja.

Aiemmin Gaiman sanoi myös pitäneensä Mahtisormukset-sarjasta. Hän sanoi, että se oli sitä, mitä hän oli toivonut lapsesta asti, ja että hän tulee katsomaan sarjaa innostuneena.

The Sandman on katsottavissa Netflixissä ja Mahtisormukset Prime Videossa. Kolmas uusi fantasiasarja on HBO Maxin House of the Dragon. Se on saanut yleisesti ottaen melko lempeän vastaanoton – ainakin verrattuna kahteen aiemmin mainittuun sarjaan. Alla Gaimanin ja Muskin twiitit.

Lue myös: Rosario Dawson ylisti Ahsoka-sarjaa – Star Wars -guru Dave Filoni halunnut tehdä sen jo ”vuosia” – Episodi.fi

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa