Rosario Dawson ylisti Ahsoka-sarjaa – Star Wars -guru Dave Filoni halunnut tehdä sen jo ”vuosia”

Toivottavasti fanit eivät joudu pettymään.

6.9.2022 21:45

Star Wars -sarjoja pukkaa ulos tasaiseen tahtiin. Seuraavaksi luvassa on Rogue One -elokuvasta tutun Cassian Andorin (Diego Luna) seikkailut Andor-sarjassa. Sen jälkeen on tulossa Ahsoka, jonka tähtenä nähdään Rosario Dawson.

Dave Filoni on nykyisin ylin ja kunnioitetuin Star Wars -guru, koska George Lucas ei ole enää ainakaan millään merkittävällä mukana Star Wars -maailman luomisessa. Filonilla on toki hyvät meriitit muun muassa animaatiosarjojen puolelta, ja itse George Lucashan valitsi hänet aikoinaan mukaan kehittämään Star Wars -franchisea, joka on meriitti itsessään.

Dawson kertoi aiemmin Filonin reaktiosta, kun Filoni oli nähnyt kokonaisen Ahsoka-jakson, ja Filoni kuvaili sitä ”uskonnolliseksi kokemukseksi”. Onkin ilmeistä, että Ahsoka on intohimoprojekti Filonille, ja se rohkaisee luultavasti fanejakin uskomaan, että jotain spesiaalia olisi tulossa.

Näin Dawson kommentoi nyt Screen Rantille:

– Dave on halunnut tehdä sen niin kauan. Olen niin kiitollinen, että olen pari kertaa saanut olla osa tällaista tarinankerrontaa, Dawson aloitti.

– Dave on halunnut tehdä tämän vuosia, ja sen voi tuntea. Se tuntuu niin spesiaalilta. Se on niin hyvin harkittu ja suunniteltu, Dawson ylisti.

Dawson vihjaili myös asioiden muuttumisesta, mutta ”oikeaan aikaan”. Jäi epäselväksi, mitä hän tällä tarkoitti.

Sarja tuo katsojien ihmeteltäväksi Ahsoka Tanon lisäksi hahmoja Star Wars Rebels -animaatiosarjasta. Näihin kuuluvat ainakin Hera Syndulla ja Sabine Wren.

Ahsokan kuvaukset alkoivat heinäkuussa 2022, ja sen on määrä saapua Disney Plus -suoratoistopalveluun vuonna 2023. Ennen Ahsokaa voi keskittyä katselemaan Andoria. Sen on määrä tulla katsottavaksi 21.9.2022. Alla traileri.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa