Kauhea kankkunen -ohjaajalla monta rautaa tulessa

8.2.2012 12:25

Kauhea kankkunen -leffoista tuttu Todd Phillips on tekemässä jopa neljää uutta elokuvaa.

Megahittien The Hangover (2009)  ja The Hangover Part II (2011) ohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja Todd Phillipsillä on syytä hymyillä. Tuotantoyhtiö Warner Bros. on nimittäin pidentänyt sopimusta miehen Green Hat Films -yhtiön kanssa, mikä poikii Phillipsille jopa neljä uutta projektia.

Mule perustuu Tony D’Souzan kirjaan ja kertoo nuoresta pariskunnasta, joka joutuu lamasta selvitäkseen ryhtymään salakuljettamaan huumeita.  Teattereihin 2013 tuleva Arms & The Dudes perustuu Rolling Stone -lehden artikkeliin ja kertoo kahdesta pössyttelijästä, joista tulee Pentagonin laskuun kovan luokan asekauppiaita. Pentagon kuitenkin kääntyy lopulta heitä vastaan. Million Dollar Strong perustuu sen sijaan FunnyOrDie -sivuston YouTube-hitiksikin muodostuneeseen suosikkiketsiin What’s It Gonna Be. Neljännestä elokuvasta, The Island, ei ole vielä tarkempia tietoja.

Saa nähdä, jatkuuko Phillipsin kultasormimainen ote myös näiden uusien leffojen suhteen. Valtavasti kassatuloja tahkonneiden Kauhea kankkunen -leffojen lisäksi kun miehen ansioluettelosta löytyvät myös hyvin menestyneet Due Date, Road Trip, Old School ja Starsky & Hutch.

Lähde: Warner Bros.

Lisää luettavaa