Kauheassa kankkusessa tulee myös kauhea nälkä! – Parodiaelokuvan känniporukka kohtaa snägärin sijasta Gandalfin ja kuolettavan tosi-tv:n

9.12.2013 20:38

Miten onnistuisi Nälkäpelin kuolontaistelu, jos olisit kauheassa kankkusessa? The Hungover Games ottaa selvää.

The Hungover Games on jo toinen Nälkäpelin alkuperäisnimi The Hunger Gamesia taivutteleva parodiaelokuva. Kilpaileva The Starving Games valmistui täksi vuodeksi, mutta kankkuspelejä saa odottaa ensi vuoteen asti.

The Hungover Gamesin ovat käsikirjoittaneet omasta piilokameraohjelmastaan tunnettu Jamie Kennedy ja samaisen Kennedyn reality-ohjelman taustavoimista löytyneet Kyle Barnett Anderson ja David Bernstein. Valepukujen mestari Kennedyllä on elokuvassa myös kolme eri roolia kameran edessä. Elokuvan ohjauksesta vastaa käsikirjoittaja-ohjaaja Josh Stolberg, jonka aiemmat työt koostuvat lähinnä tuntemattomista komedioista ja kauhupätkistä, kirkkaimpana menestyksenä Piranha 3D -elokuvan (2010) käsikirjoitus.

Alla The Hungover Gamesin traileri, joka sekoittaa Kankkuslauman Nälkäpeliin muun muassa Johnny Deppin viimeisimpiä rooleja, Tolkienin suippolakin, ylisuuren nallekarhun ja tosi-tv-naisia.

Kuva Kauhea kankkunen III:sta (2013).

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa