Kaunis näyttelijätär päätyi Hollywood-uran sijasta kirkuviin otsikoihin – huumeet ja juhliminen veivät mennessään

Ehkä vielä mahdollisuus?

18.9.2017 21:04

Lapsesta asti näytellyt Lindsay Lohan oli Mean Girls (2004) -elokuvan ilmestyttyä lupaavan uran kynnyksellä – olihan tähti osoittanut kykynsä jo aiemmissakin elokuvissa. Nosteessa ollut ura kuitenkin tyssäsi. Hän oli ehkä 17-vuotiaana liian nuori toimimaan tilanteessa järkevästi.

Lohan päätyi hyvien roolien sijasta juorulehtien palstoille, joissa käsiteltiin hänen huumeiden käyttöään, pidätyksiä ja hurjaa juhlimista.

Vuonna 2007 useat nimeltä mainitsemattomat studiopomot ja tuottajat sanoivat muun muassa, että juuri nyt hänen pitäisi maksaa päästäkseen näyttelemään elokuvassa. Eräs johtavassa asemassa oleva henkilö puolestaan sanoi Lohanin olevan tuskallinen työkaveri ja uskoi tämän uran olevan ohi.

Vuonna 2013 Paul Schraderin ohjaama trilleri The Canyons oli tarkoitus olla jonkinlainen paluu Lohanille. Ikävä kyllä tähti paini edelleen ongelmiensa kanssa, sillä hän oli vaikea tapaus kuvauksissa.

Tähdeltä on nyt lopulta tulossa yksi elokuva – The Shadow Within. Se on tyylilajiltaan rikoselokuva, jossa on kauhuelementtejä. Hän on näytellyt tänä vuonna myös brittiläisen Sick Note -komediasarjan toisella kaudella.

Lähde: Cheat Sheet

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia