Keanu Reeves oli lähellä esiintyä näissä klassikkoelokuvissa – mukana esimerkiksi Heat (lista)

Muistatko meemikuvan, jossa Keanu Reeves syö apeana leipää? Ehkä hän mietti tuolloin hienoja rooleja, joissa hän olisi voinut olla mukana. Uproxx keräsi listan tällaisista elokuvista.

1. Platoon

platoon-charlie-sheen

Charlie Sheenin rooli Platoonissa teki hänestä vakavasti otettavan näyttelijän ja nosti hänet jalustalle isänsä Martin Sheenin varjosta. Yhteistyö Oliver Stonen kanssa jatkui myös Wall Street – rahan ja vallan katu -elokuvassa. Stone sanoi tavanneensa Reevesin, mutta ohjaajan mielestä tämä ei ollut vielä valmis rooliin.

 

2. Heat

val-kilmer-heat

Reevesin oli tarkoitus olla mukana rikoselokuvan klassikossa Heatissa, mutta Michael Mann pestasikin rooliin Val Kilmerin, kun lopulta selvisi, että tällä onkin aikaa tehdä rooli. Reeves menetti Kilmerille myös Batmanin roolin Batman Forever -elokuvassa.

 

3. X-Men

hugh jackman

Reeves kertoi aikoinaan, että tapasi X-Men-elokuvasarjasta tunnetun Bryan Singerin Wolverinen esittämisen tiimoilta. Näyttelijä olisi halunnut tehdä roolin, mutta ei itsekään uskonut olevansa oikea tyyppi Wolverineksi.

 

4. Taru sormusten herrasta -trilogia

viggo-mortensen-lord-of-the-rings-taru-sormusten-herrasta

Reeves on J. R. R. Tolkienin kirjojen fani ja oli toiveikas, että saisi roolin Peter Jacksonin trilogiasta. Reeves halusi näytellä ei enempää eikä vähempää kuin Aragornia. Jackson kuitenkin päätti, että rooli menee Viggo Mortensenille. Myös Mortensen sai roolin vasta viime hetkellä, kun Jackson halusikin eroon Stuart Townsendistä, vaikka kuvaukset olivat jo alkaneet. Jackson ymmärsi, että Townsend oli liian nuori rooliin.

Kuva: Constantine

Lähde: Uproxx

Aiheeseen liittyvät jutut