Keanu Reevesin aikamatkaseikkailu saa jatkoa, vakuuttelee toinen näyttelijöistä

Kasariklassikko Billin ja Tedin uskomaton seikkailu saa kolmannen osan, mikäli komedian toista pääosanäyttelijää, Alex Winteriä, on uskominen. Näyttelijä on jo pitkän aikaa puhunut halusta palata takaisin aikamatkustuskoppiin, mutta projekti on tähän asti kokenut enemmän takapakkia kuin eteenpäin matkustamista.

Mainostaessaan Elijah Woodin tähdittämää Grand Piano -elokuvaa Yahoon haastattelussa, on Winter päässyt myös lempiaiheensa pariin, ja pistänyt ihmiset ajan tasalle aikamatkaseikkailun kolmannen osan suhteen.

”Se kertoo Billistä ja Tedistä aikuisina, tai ei niin aikuisina… Asetelma on todella hauska: mitä jos olet keski-ikäinen, etkä ole vieläkään oikein kasvanut aikuiseksi ja olet oletetusti pelastanut maailman, mutta ehkä et olekaan?”, Winter selittää.

”Vastaamme kysymykseen: Mitä näille jätkille tapahtui? He ovat tehneet kaiken, mitä ovat tehneet, eivät olleet mitään välkyimpiä tyyppejä, mutta mitä tapahtuu 20 vuotta myöhemmin? Tuohon kysymykseen vastaaminen koomisella tavalla tuntuu olevan täynnä mahdollisuuksia.”

Winter myös valittelee sitä, että ihmiset saivat tietää projektista liian aikaisin, ja nyt sitä pitää rakentaa julkisesti fanien odottaessa, että rahoittajat ja tuottajat ovat tyytyväisiä käsikirjoitukseen.

Tästä herää tietysti kysymys: Onko enää faneja, jotka odottavat?

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut