Keanu Reevesin uuden elokuvan ohjaaja ei halua nimeään lopputeksteihin

Erimielisyydet studion ja Keanu Reevesin kanssa ovat saaneet tulevan Exposed-elokuvan ohjaajan ottamaan nimensä pois elokuvan lopputeksteistä, kertoo New York Postin Page Six.

Ohjaaja Gee Malik Linton on pyytänyt nimensä vaihtamista pseudonyymi Declan Daleksi elokuvan tullessa ulos tammikuussa. Alun perin nimellä Daughter of God kulkenut elokuva oli tarina nuoresta latinanalaisamerikkalaisesta tytöstä ja dominikaaniperheestä. Pääosa elokuvan dialogista oli espanjaksi.

Sivuston lähteiden mukaan Lionsgate-studio kuitenkin vaati elokuvan leikkaamista uusiksi, jotta siitä saataisiin toimintatrilleri, jossa Keanu Reevesin rooli olisi paljon merkittävämmässä osassa. Reevesin väitetään myös valvoneen uuden leikkauksen valmistumista.

Reevesin edustajat kuitenkin kieltävät, että näyttelijä olisi ollut mukana pistämässä elokuvan leikkausta uuteen kuntoon, ja toiset lähteet sanovat Exposedin olevan juuri sellanen kuin se on aina ollut.

Joka tapauksessa ohjaaja ei halua olla missään tekemisissä elokuvan kanssa, mikä on harvoin hyvä enne.

Hollywoodin klassisin pseudonyymi on Alan Smithee, jonka nimen alta löytyy useita elokuvia. Smithee-nimi on kuitenkin nykyään virallisesti eläkkeellä.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut