Keskimaa vajoamassa kaaokseen – uusi Valtasormukset-traileri saa fantasiafanit innostumaan!

Upeaa katseltavaa!

22.7.2022 23:30

Populaarikulttuurin suurin vuotuinen tapahtuma, San Diego Comic Con, on parhaillaan käynnissä rapakon toisella puolen. Yhtenä uusimmista tapahtumassa paljastetuista julkaisuista on uutukainen Taru sormusten herrasta: Valtasormukset -sarjan traileri, joka näyttää kerrassaan upealta.

Kolmeminuuttinen video valottaa Keskimaata uhkaavaa vaaraa; Sauron vahvistaa asemaansa päivä päivältä lisää eivätkä Vapaiden Kansojen taistelut ole selvästikään vielä ohi.

Amazon on syytänyt sarjauutuuteensa uskomattomat summat rahaa ja se myös näkyy materiaalista. Lavasteet, lokaatiot ja muutkin puitteet näyttävät Tolkienin tarinoiden vaatimasti hyvin mahtipontisilta.

Myös Keskimaan synkempi puoli pääsee trailerissa esittäytymään lisää. Örkkijoukot ovat pahaenteisiä, synkät aseet vetävät kantajia puoleensa ja tulisesti karjuva Balrog saa varmasti monen leuat loksahtamaan auki sekin.

Mielenkiinnolla siis jäämme odottelemaan sitä, miltä tämä fantasiagenren suurtuotanto tulee lopulta näyttämään. Sarja käynnistyy Amazon Prime Videossa perjantaina 2. syyskuuta.

Katso uusi Taru sormusten herrasta: Valtasormukset -traileri alta.

Lisää luettavaa