Kiehuuko Black Pantherin kulisseissa? Päätähti diivaili itsensä ongelmiin?

Black Panther on kerännyt paljon kivaa ja innostunutta pöhinää. Chadwick Boseman näyttelee Black Pantheria, Wakandan uutta kuningasta.

Nyt leviää huhuja, joiden mukaan kuvaukset eivät menneet aivan odotetulla tavalla. Heat Street -julkaisu kirjoitti, että Black Pantherin tuotannossa ovat kiristyneet muutkin asiat kuin pääsankarin kireä nahkapuku.

– Kuvauksissa oli paljon kireyttä. Paljon enemmän kuin muissa Marvel-leffoissa joissa olen työskennellyt. Black Pantheria tähdittävät valtaosin afroamerikkalaiset näyttelijät. Marvel ja Disney piti myös huolen siitä, että elokuvan jokaisella tuotanto-osastolla oli myös afronamerikkalaisia pomoja, lähde kertoo.

– Tämä tietenkin kuulostaa hyvältä, mutta tämä aiheutti vain kiristyneitä välejä Marvel-veteraanien, vanhojen työntekijöiden ja uusien tulokkaiden välille. Kiristynyt tunnelma ei johtunut rodullisista asioista. Se johtui lähinnä päivittäisistä päätöksistä ja toimintakohtausten kuvauksista.

Ohjaaja Ryan Coogler oli myös tuonut pelkkiä tummaihoisia työntekijöitään lehdistötilaisuuteen, jossa kutsui heitä ”tuotannon luoviksi aivoiksi”. Mukana olivat muun muassa pukusuunnittelija Ruth E. Carter, toinen käsikirjoittaja Joe Robert Cole sekä tuotantosuunnittelija Hannah Beachler. Vaikuttaakin siltä, että ohjaaja haluaa esitellä uudet tulokkaat ennen vanhoja tekijöitä.

– Coogler tietää mitä tekee ja toivottavasti elokuvasta tulee hyvä. Leffaa ei kuitenkaan auttanut se, että Chadwick Boseman käyttäytyi kuin hankala tähti läpi kuvausten. Hän oli paljon vaativampi kuvaustiimiä kohtaan kuin kukaan muu Marvel-tähdistä.

Ylläolevaa ei ole tietenkään vahvistettu mitenkään, ja toivommekin, että jos kuvauksissa on ollut ongelmia, ne eivät näy itse elokuvassa.

Lähde: Epic Stream

Aiheeseen liittyvät jutut