Klassikkosarjan ja Tarantino-elokuvan tähti pidätettiin seksuaalisesta ahdistelusta ja huumeiden hallussapidosta

Jotkut eivät koskaan opi.

17.8.2017 22:51

Vuosina 1979-1985 pyörineen klassikkosarja The Dukes of Hazzardin yhtä päähenkilöä, Luke Dukea, näytellyt Tom Wopat on pidätetty, kertoo Huffington Post. Tony-ehdokas oli tarttunut teatterimusikaali 42nd Streetin harjoituksissa naiskollegaansa takapuolesta.

Bostonin poliisin pidättäessä Quentin Tarantinon Django Unchainedissäkin näytellyttä Wopatia, he löysivät hänen hallustaan myös kokaiinia. 65-vuotiasta näyttelijää syytetään nyt ahdistelusta ja huumeiden hallussapidosta.

Hänen kollegansa oli ahdistunut ahdistelutapauksesta ja täytti häirintäsuojamääräyksen Wopatia vastaan. ”En halua häntä lähelleni”, hän sanoi oikeudessa. Wopat pääsi vapaaksi 1000 dollarin takuita vastaan, mutta häntä kiellettiin lähestymästä entistä kollegaansa. Juttua kuullaan oikeudessa syyksuun 26. päivä.

 

Oikeuden pöytäkirjoissa on mainittu myös toisen naisen ilmoitus, jossa hän kertoo Wopatin taputtaneen häntä takapuoleen käsikirjoituksellaan ja sanonut ”kiva peppu”, jonka jälkeen hän oli tökännyt naista vatsaan. Wopat kertoi poliisille, että hän flirttailee, mutta ei ole tehnyt mitään minkä voisi laskea epäsopivaksi.

The News Tribunen raporttien mukaan Wopat kertoi poliisille, että hän hellästi koski yhtä naisnäyttelijää lantioon, samalla kun kertoi hänelle ”pitävänsä tavasta jolla hän työskentee”. Poliisi kertoo löytäneen pienen määrän kokaiinia Wopatilta ja toisen satsin hänen autostaan. Wopat oli myöntänyt ostavansa huumetta isoissa määrissä ja käyttävänsä sitä pikku hiljaa.

Kuva sarjasta Dukes of Hazard

Lisää luettavaa