Klassinen poliisisarja takaisin ruutuihin? Alkuperäinen tähti vinkkasi olevansa käytettävissä

1970-luvun kovinta laatua.

28.2.2023 10:44

Veetit eivät muista, jos tuskin Jonnetkaan, mutta takavuosien kovimpia lainpuolustajia olivat Starsky ja Hutch. Parivaljakko kurvaili rikollisten perään Starskyn punaisella Ford Gran Torinolla 1970-luvun puolivälistä seuraavalle vuosikymmenelle. Sarja aiotaan tuoda nyt takaisin.

Starsky & Hutch herätettiin henkiin viimeksi vuonna 2004, Ben Stillerin ja Owen Wilsonin tähdittämässä komediassa. Vanhan sarjan fanit eivät tästä yrityksestä varsinaisesti innostuneet, sillä etsiväkaksikon tutkimukset eivät alkujaan olleet ns. mikään leikin asia. Nyt suunnitteilla olevassa reboot-sarjassa miehiset etsivähahmot on tarkoitus kirjoittaa naispuolisiksi.

Fox Entertainmentin ja Sonyn puuhaama reboot on saanut käsikirjoittajikseen Sam Skalverin ja Elizabeth Petersonin. Myös alkuperäisen sarjan Hutch, eli David Soul on ottanut jo kantaa asiaan. Soulilla on tarjota kutkuttava ehdotus sarjan tekijöille, ja ehdotukseen liittyy myös Starskya näytellyt Paul Michael Glaser:

– Kaikissa artikkeleissa mainitaan ”alkuperäisen” [sarjan] näyttelijät nimeltä, joten miksei rebootata Paulia ja minua. Jos olisimme kaksi vanhaa pierua ratkomassa keissejä palvelutalossa, jossa nyt asustelemme? Kuka pystyy tekemään Starskyn ja Hutchin paremmin kuin me?

 

Lähteet: The Wrap, TV Insider

Lisää luettavaa