Koko Game of Thrones -sarja ilmestyy upeana blu-ray-boksina – Katso tästä mitä herkkuja se sisältää

Game of Thrones: The Complete Collection tulee saataville joulukuussa.

2.7.2019 14:26

HBO julkaisee suosikkisarjan kaikki kahdeksan kautta. Game of Thrones: The Complete Collection on näyttävä blu-ray-paketti, jota on saatavana rajoitettu erä.

Kokoelmassa on mukan muun muassa Game of Thrones: Reunion Special: kaksiosainen show jälleennäkemisestä, jossa viimeisen kauden näyttelijät sekä aiemmin lähteneet fanien suosikit kokoontuvat yhteen. Jälleennäkemisen juonsi Conan O’Brien, ja tapaaminen kuvattiin liveyleisön edessä Belfastissa. Mukana on kuvamateriaalia sekä ohjelmasta että kulissien takaa.

Bonusmateriaalit sisältävät uusia poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, animaatiotarinoita ja taustatarinoita, lyhytelokuvia kulissien takaa, kommenttiraitoja ja  kaksiosaisen dokumentin Game of Thrones: The Last Watch.

Game of Thrones: The Complete Collection on pakattu puiseen koteloon, jossa on Robert Ballin monikerroksinen design, joka koostaa Game of Thrones -tarinan. Jokainen kausi esitellään yksitellen. Paketti sisältää myös Hand of the King -soljen, joka pitää kaikki yhdeksän yksilöllisesti päällystettyä levykoteloa yhdessä.

HBO julkaisee myös blu-rayna kahdeksannen kauden dvd:nä ja blu-rayna sekä 4K:na ja steelbook -kotelossa. Lisäksi Game of Thrones: The Complete Series on saatavana dvd:nä ja blu-rayna ilman keräilypakkausta. Nämä setit sisältävät ekstroja ja ovat myös saatavana 3. joulukuuta.

Game of Thrones: The Complete Collection ja Game of Thrones: The Complete Series -blu-ray sisältävät:

Game of Thrones: Reunion Special: Show jälleennäkemisestä on kuvattu Belfastissa ja mukana on sekä uuden että vanhojen kausien näyttelijöitä. Se on saatavana ainoastaan näissä koko sarjan sisältävissä kokoelmissa. Jälleennäkemisspesiaali koostuu osista, jotka keskittyvät Lannisterin, Starkin & Targaryenin sukuihin. Lopuksi lavalla olevat avainhenkilöt jakavat ajatuksiaan vuosista, jotka he ovat jakaneet Westerosissa ja Essosissa.

Bonusmateriaalit ja aiemmin julkaistujen yksittäisten kausien erikoisekstrat tarjoavat yli 15 tuntia ekstroja.

The Complete Series ja Season 8 sisältävät myös:

Game of Thrones: The Last Watch: Elokuvatuottaja Jeanie Finlayn kaksiosainen dokumentti, joka kertoo viimeisen kauden kuvauksista.

When Winter Falls: 30-minuuttinen lyhytelokuva, jossa showrunnerit David Benioff ja D.B. Weiss yhdessä suurimpien tähtien ja kulissien takana toimijoiden kanssa julkistavat, mitä kaikkea 8. kauden 3. jakson Battle of Winterfell kuvauksessa tapahtui.

Duty is the Death of Love: Katsaus siihen, miten taustatiimi ja suurimmat tähdet vievät sarjan päätökseensä viimeisessä osassa The Iron Throne.

Kommenttiraidat: 10 kommenttiraitaa viimeisestä kaudesta näyttelijöiltä ja elokuvantekijöiltä, mukaan lukien ohjelman luojat, Benioff ja Weiss.

Poistettuja/pidennettyjä kohtauksia: 5 ennennäkemätöntä poistettua tai pidennettyä kohtausta kaudelta 8.

Historia ja taustatarinat: Uusia animaatiopätkiä, jotka kertovat historian ja taustan kauden 8 merkittävistä paikoista ja juonesta.

Jakso-oppaat: Oppaita, jotka tarjoavat taustatietoa sarjan hahmoista ja paikoista.

Lisää luettavaa