Koko Nurmijärvi menee sekaisin Elisa Viihteen uudessa alkuperäissarjassa

Elsa Saisio ja Vuokko Hovatta näyttelevät pääosia Elisa Viihteen tulevassa Kevyttä yläpilveä –alkuperäissarjassa.

Elisa Viihteen alkuperäissarja Kevyttä yläpilveä on kahdeksanosainen draamakomedia. Kahdesta siskosta, yhdestä perunapellosta ja koko Nurmijärven kunnan sekoittavasta hotellihankkeesta kertovan sarjan ohjaa Taavi Vartia.

Sarjan kuvaukset ovat alkaneet Nurmijärvellä. Sarjan pääosissa näyttelevät Elsa Saisio ja Vuokko Hovatta. Heidän lisäkseen sarjan muissa merkittävissä rooleissa nähdään Leo Honkonen, Elias Westerberg, Amos Brotherus, Vesa Vierikko, Rea Mauranen, Alina Tomnikov ja Miika Laakso.

Laura Immosen ja Lassi Vierikon käsikirjoittama alkuperäissarja saa ensi-iltansa Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa maaliskuussa 2020.

‒ Tämä on sarja, josta olen aivan erityisen innostunut. Ohjaan sarjasta modernin ja räväkän draamakomedian. Kevyttä yläpilveä on täynnä kauneutta, ruostetta, herkkyyttä, bensankatkua, kaurakeksimaisemia, trasselia ja rock’n’rollia, suomalaisuutta ja ajattomuutta, kertoo ohjaaja Taavi Vartia tiedotteessa.

Sarjan alussa luksuselämää vuosikymmenet Espanjassa viettänyt Vivian Holm (Elsa Saisio) palaa takaisin kotiseudulleen aikeenaan pystyttää kansainvälinen huippuhotelli Nurmijärvelle. Kotitilasta huolehtinut Linda (Vuokko Hovatta) ei kuitenkaan suostu sisarensa suunnitelmaan. Alkaa kunnan kahtia jakava siskosten kamppailu.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 14 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Kaikki synnit, Ivalo, Bullets, Sipoon herttua, Jättekiva, Kolmistaan, Downshiftaajat ja Konttori.

Aiheeseen liittyvät jutut